onsdag 6. februar 2008

Lekse 7.feb.08

Sammenligning av tre blogger:

oslostil: bloggen er en side som er enkel å se på, fordi det ikke er så mange knapper på siden som man kan klikke på. De har for det meste bilder for hver enkelt dag, og for å se gamle bilder har de en kalender man lett kan navigere seg rundt med. Det var ikke så mye tekst på siden, men man får den informasjonen om siden man trenger.
http://www.oslostil.com/

Petter Solberg: på Petter sin blogg var det litt for mange linker til de forskjellige sidene. Det var en del reklame på denne bloggen, men det som var bra var at det ikke var så tydelige reklamer, så man ble ikke så ufokusert. Når man leser det som er skrevet kan man se en del feil, men det er på en måte sånn Petter Solberg er. Denne siden kan være fin for fans av han, men jeg liker ikke å lese om bil rally, så det var ikke en blogg som jeg syns var så veldig interessant.
http://www.vgb.no/20075

Perez hilton : er en blogg som fungerer som se & hør. Det er en mann som sitter hver dag og skriver om kjendiser både godt og ondt. Han er veldig kritisk og det kan være gøy å lese innleggene han har skrevet. Siden er rosa og når jeg skulle se hvem perez var så stod det « he is the internet's most devilish gossip columnist. His signature colors are blush and bashful. His motto is: i'm gay, but i'm not as big a slut as Paris.» Det er litt vanskelig å finne ut av hvor man skal trykke for å komme til de forskjellige sidene, men man finner frem til slutt.
http://perezhilton.com/

Disse tre bloggene er alle forskjellige men alle er gode på hver sin måte.

1 kommentar:

LK sa...

Det du kan se av å sammenlikne de tre bloggene, er at blogging kan være så mangt, og at en blogg ikke er lik en annen. Jeg mener noe av det viktigste vi kan ta med oss fra andres blogger er tips om hvordan vi skal strukturere sidene våre og hvordan de bør se ut for at andre skal ønske å lese de. For meg er i hvert fall layout viktig for at jeg skal få lyst til å stoppe opp. Dette er vel noe vi alle bør ta med oss mens vi blogger på utover våren.

Hilsen Lærer'n